AS PUTEREA SFÂNTU GHEORGHE

Ez a weboldal egy szépreményű kiscsapat honlapja

 

ÁLLÁST HÍRDETÜNK!!!!

Gyere és jelentkezz nálunk, hogy a csapat hivatalos reklámarca lehess. Nem kell más, minthogy légy humoros,karakteres.Szakmai tapasztalat nem előny. A munka elsősorban folyamatos (hetente) reklámszereplést ígér a Pro TV-n és a DigiSport-on. Stabil fizetés, hónaponta 1000 lej. Várjuk a jelentkezőket.

LEJÁTSZOTTUK AZ ELSŐ NEM HIVATALOS MECCSET!!!!

2017. április harmadikán az AS Puterea Sfântu Gheorghe csapata a Team Australia-val találkozott az Elektro Stadionban. A meccs érdekessége volt, hogy egész Ausztrália a helyszínen szurkolt, tehát 23 millió vendégdrukker érkezett. A hazai szektor is teli volt, 2000 ember volt kíváncsi a meccsre. A mérkőzés eleje jól kezdődött a szentgyörgyi csapatnak, de egy elvesztett labda miatt a vendégek egy gyors kontrából gólt szereztek Sz.R révén. Izgalmas meccs volt, hiszen nem kevesebb, mint 11 gól született. A fiúk kitettek magukért, hiszen 90 percen keresztül állták a sarat a vb-győztes ellen. A klubunk elnöke, Sz.G szerint az első hivatalos meccsre április közepén, végén kerülhet sor a román negyedik ligában.

A MÁSODIK MECCS IS VERESÉG...cry

A csapatunk második nem hivatalos meccsén szintén vereséget szenvedett, most a LT Holstenburg FC ellen. Az eredmény 90 perc után 5-5 volt, de sajnos büntetőkkel kaptunk ki. Pedig végig harcoltak a fiúk, de az angolok jobbak voltak. Az elején a LTHFC vezetett 2-0-ra, de hamar kiegyenlítettünk Achziller és Suszter révén. Utána a Holsten bedarált minket, 5-3-ra vezetett, mikor Péterffy súlyos sérülést okozott Juan Tipisko-nak, és a bíró piros lappal büntette. Az utolsó percben az Avantul Reghin-től elhozott Ion Vladamescu szerezte meg az egyenlítő gólt, de kikaptunk. A meccs legjobb játékosa a csereként felhozott Esemadta volt.

SAJNOS...

A 2017. április 5-i meccset a rossz idő és a pálya használhatatlansága miatt elhalasztották. Valószínűleg 2017. április 6-on vagy 2017. április 9-13-án lesz megtartva a Beat Goblin Army - AS Puterea meccs.

ÚJRAJÁTSZÁS UTÁN...

Megtörtént a Beat Goblin Army elleni meccs újrajátszása, mondhani, nem sok szerencsével: 90 perc alatt 4-4 volt az állás az Elektro stadionban, ahol 13 ezer ember foglalt helyet, de tizenegyesek után kikaptunk 4-3-ra. A meccs MVP-je, Bánfi László igy nyilatkozott: "Nem játszottunk rosszul, csak a BGA jobb volt. A következő meccs jobb lesz."

A BÉKE KUPA!

2017. április 10-én játszották az Erdélyi Béke Kupát, ahol 4 csapat volt: az AS Puterea, az FC Sonda, a Holstenburg és az Unitate FC. Az első meccsen a Holsten ellen nehéz, 3-2-es győzelmet arattunk, Achzoller duplája és Njindi gólja segitségével. A következő meccs, az elődöntő még könnyebb volt, az FC Sonda-t 4-1-re vertük meg, Achziller, Bánfi, Péterffy és Gunter góljaival. A döntőt az Unitate FC ellen már nehezebb volt megnyerni, de egy Achziller góllal az utolsó másodpercben győztünk 4-3-ra. SZÓVAL AZ ELSŐ KUPA IS MEGVAN!!!

AZ ELSŐ HIVATALOS MECCS!!!

Április 11-én, a mámoros EBK-győzelem után lejátszottuk az első hivatalos meccset, az Amatőr BL rájátszásának odavágóját a Holstenburg LFC ellen. Az Elektro stadion helyett a félkész állapotban lévő Arena Puterea lett a helyszin, de a pálya tele volt még gödrökkel és kövekkelt, ez inkább a Holstenburg LFC-nek feküdt, és a 87. percben Esematta belőtte a győztes gólt, az eredmény pedig 4-5 lett.

MEGVAN!! BEJUTOTTUNK AZ ABL-BE!!!!

Egy nappal később a Holsten Arena-ban játszottunk az Amatőr BL-be kerülésért, és igen, sikerült egygólós hátrányból legyőzni a favoritot. A meccs jól kezdődött, 36 perc után már 2-0-ra vezettünk Bánfi és Vladamescu góljaival, de a félidő előtt Esematta szépitett (2-1). Mindkét csapat kifárasztotta magát az első félidő során, ezért a 70. percig úgy tűnt, csak a büntetőket várják. A 70. percben az edzőnk időt kért, és 60 másodperc után új erőre kapott a csapat, Achzoller duplájával 4-1-re győztünk, és összesitésben 8-6-ra győztünk le a tavalyi győztest!

A SORSOLÁS...

Kisorsolták az Amatőr BL csaportkörét, és az ASP a B-csoportba került, az ellenfelei a Namiby SC, az Eidhoven United és a FC Vaslui Atletico lesznek. És egyes források szerint az első bajnokságbeli meccs május 1-én lesz Székelyudvarhelyen.

 

Asztali nézet